☼ spend three weeks at my family's place in france

☼ go to the hove festival with hanna (lana del ray, the xx!!)

☼ start running again

☼ read beautiful books

 

 

☼ spend days just laying in the sun

☼ discover new, beautiful places..

☼ .. and music

☼ lay on the ground and look up at the shiny stars

 

☼ spend plenty of hours by the sea

☼ be with a lot of coolcats

☼ blow soap bubbles

☼ laugh a lot and be as happy as i can be

 / picture 1,2,3 from dubai, february 2012 /

 

what are you going to do this summer?
what do you want to do? 

 

(bon iver - holocene)

 

jeg drukner litt i mine egne tanker for tiden. tanker og tretthet. tre uker med skole igjen før det er fri fri fri. det er det som kalles motivasjon. i sommerferien skal jeg blandt annet få med meg lana del ray, frankrike, fine sommerkvelder, muligens en hyttetur til sverige og masse annet fint. åh som jeg gleder meg. i dag lå jeg sikkert i en time på gulvet, krøllet sammen til en ball. fin musikk seg ut av høyttalerne, og der jeg lå sank jeg lengre og lengre inn i musikkens verden. der er det fint. (svarthvitt er også ganske så fint).

I helgen har jeg egentlig vært i nærheten av mac'en så lite som mulig, og i dag har jeg slitt med at den har blitt full som resultat av alle bildene mine - jeg holder på å overføre til harddisk, sånn at det er plass til litt nye bilder:)
Samtidig er denne uken siste innspurt når det gjelder tiendeklasse, på torsdag har jeg engelskeksamen og på fredag settes standpunkt - men jeg vil komme sterkere tilbake allerede i morgen (onsdag).
Andre ting er at jeg vil fokusere mer på mote, samtidig som foto-delen ikke forsvinner helt.
Flere har etterspurt innlegg om rommet mitt, noe som ikke er rart, siden eg har sagt at det kommer snart. Dessverre må dere vente litt til, siden jeg skal gjøre om litt. Forhåpentligvis får jeg gjort det til helgen, og da skal dere få se! (men jeg vil ikke love noe)

Jeg setter forresten veldig stor pris på all respons jeg får - dere er de beste! Tusen, tusen takk:)

Vi snakkes i morgen, god natt

_instagram: straumfors

 

jeg vet ikke hvorfor, men jeg er så sliten. sliten, sliten, sliten. i går hadde jeg så vondt i hodet som jeg aldri, aldri har hatt før. jeg sov bort både i dag og i går. nå skal det jo sies at jeg sover for lite om nettene, men jeg har likevel ikke pleid å sovne om dagen. bare i morgen blir ferdig, så har jeg fri en stund, og da skal jeg få gjort det jeg har sagt at jeg skal gjøre, og det jeg har lyst til å gjøre - blandt annet å vise dere rommet mitt og ha et gjesteinnlegg på en finfin blogg. så er det eksamen i engelsk, før en liten pause, deretter muntlig eksamen, og så er jeg fri lenge, lenge. det skal bli fint det. 

 

the tiny raindrop slowly crosses the window. her finger follows it on the other side of the glass. she can not touch it. she can not reach it. the airplane starts to move. faster, faster. the raindrops are no longer raindrops. they are just stripes of water. up from the ground, the airplane goes. away from the surface of earth. she has been afraid of this. she has held her feet on the ground. but now, when she looks out of the window, down at the houses and all the trees that are just getting smaller and smaller, when the flight breakes through the clouds, she feels nothing but free. she is free.


 

lykke li - let it fall

 

 

home again. i dont want to be home, i just want to go back to the city in my heart. i only had 4-5 hours in the center of stockholm, but its better than nothing. one day, ill go to stockholm and use all the time i want. i will go to see everything i want to see, and do everything i want to do. i love stockholm. i belong to stockholm.ps: etterpå skal jeg svare på noen kommentarer i et eget innlegg - så hvis det er noe dere lurer på, har dere muligheten til å spørre nå:)

EDIT: svar kommer i morgen, så bare spør i vei 

"I like drinking coffee alone and reading alone. I like riding the bus alone and walking home alone. It gives me time to think and set my mind free. I like eating alone and listening to music alone. But when I see a mother with her child, a girl with her lover, or a friend laughing with their best friend, I realize that even though I like being alone, I don't fancy being lonely. The sky is beautiful, but the people are sad. I just need someone who won't run away."

pictures by me / writing by unknown (found on tumblr)

1. favoritjacka? den grå lammeskinns pelskåpen min fra zara (som desverre må fikses litt på nå, før jeg kan fortsette å bruke den)

2. analogt eller digitalt? jeg elskerelskerelsker analogt, men har desverre ikke noe analogt kamera som funker...

3. favoritdjur? jeg har en hund som betyr sinnsykt mye for meg, men jeg tror nesten jeg må si katt, siden de er så sære og fine, og jeg elsker dem haha.

4. bästa tiden på dygnet? selv om jeg kan sitte oppe store deler av natten, blir det morningen. det beste er når det er helt stille i huset og du sitter alene og spiser en supergod frokost, eller når du ligger og drar deg i sengen.

5. svartvitt eller färg? svarthvitt svarthvitt svarthvitt svarthvitt svarthvitt.

6. bästa affären? utenom highend merker: weekday og zara

7.favoritband/artist? the kooks/john mayer, tror jeg at jeg må si

8. bästa barndomsminnet. klarer ikke velge...

9. favoritblogg? oh... vanskelig. vanillascented, angelica blick, iromie stephanie, the parallel style og blogger som littlegreyfox er blogger jeg liker veldig, veldig, veldig godt

10. framtidsdrömmar? jeg har to ting jeg har veldig lyst til i løpet av mitt liv, og det er å bo i en koslig, hvit leilighet sammen med en katt i stockholm, og å jobbe innenfor mote/fotografi.

11. favorit i garderoben? den grå lammeskinns pelskåpen og den hvite smiwsuiten min fra weekday

 

svar på stina sitt innlegg som du finner her(sjekk ut bloggen hennes, jeg elsker den).


 

 

 

 


(musikk: laleh - hide away)

 

søndag. slapp av. ikke stress. gjør akkurat det DU vil. gjør noe du liker. jeg har fått låne en symaskin som bor i en fin koffert. når husets symaskin streiker er det ganske så greit å ha snille bekjente. med den lånte symaskinen som bor i en fin koffert forvandlet jeg en strikkekjole fra monki om til en cardigan. den har støvet ned i skapet mitt - og nå kan jeg endelig bruke den! (dere får se resultatet i morgen*)


jeg liker søndager. å bare slappe av en gang i blandt er fint. søndager er fint. å drikke superdeilig te fra pukka. å tusle rundt i deilige klær. spise masse masse bær. ligge lenge i sengen om morningen. å få masse inspirasjon. spise is. ja, bare slappe av..

 

Hva har dere gjort denne fine søndagen?

 

*(som sikkert en del av dere også har merket har blogg.no problemer,
men vi får bare håpe at alt fikses! hvis det skulle kræsje igjen vet jeg ikke når
jeg kommer meg inn på bloggen igjen. jeg drar på ferie på onsdag og blir
borte til mandag. så på mandag/tirdag om en uke kommer det ihvertfall lyd fra meg!) 

(alejandro fuentes - stars)

 

lykke. endelig er det fredag. endelig er det helg. et ekstra pluss; endelig er det ferie.

(pust ut, pust inn, lev livet, slapp av.)

jeg ramlet over en sang. en sang som vekket minner. som fikk bilder av små klippe-byer langs amalfikysten til å poppe opp i hodet. en sang som en gang for lenge siden fikk tårene til å trille.  en sang som har vært glemt bort i så mange år. det er fint å finne bortglemte skatter. det er koslig.

trettheten siger inn over meg. øyelokkene blir tunge. orion titter inn gjennom vinduet. stjerner er fint. månen er fin. den vårlige natteluften er deilig. jeg kryper opp i sengen med en kopp te. teen smaker sitrongress og minner meg om deilige dager i vakre thailand for en del år siden.

 

jeg liker natten. den er finfin.

"the stars shines above me
and the night feels so lonely lovely"Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012


KATEGORIER

· comments · everyday life · inspiration · instagram. · new bougths. · outfit · pictures · travel the world · uncatogorized · writing

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits