1. in cannes, (2. moi), 3. place massena in nice, 4. juan-les-pins

(the pictures are only edited with instagram)

how is your holiday?

3 pictures from last week. im home again. sweden was amazing.

 

 

/ atlas mountains, morocco, april 2012 /

 

jeg har kommet opp i rle i muntlig eksamen, og naturligvis vil jeg fokusere mest mulig på det:) på onsdag når jeg er ferdig, har jeg så og si sommerferie, og da kommer det masse mer fra meg! lykke til til alle andre som har muntlig nå!

// english: im having my oral exam this week, so i wont be posting much the next two days

 


forresten så er sengen min en helt vanlig seng (120cm bred) fra ikea - bare uten ben!


/ holocaust memorial, fall 2011 /

 

i have to say this is one of my favorite pictures. and i am not even totally sure why.
last fall i wore black alot. black dresses, black skirts, black coats.
i love black. 

 

 lykke li - i know places. jeg har én dag i kjære stockholm. det er så mye jeg vil se, så mye jeg vil gjøre. skulle ønske jeg hadde tid til å tusle rundt i fine smågater og oppdage byen i mitt hjerte på egen hånd. men men, en dag er bedre enn ingenting, og jeg håper på å dra en tur senere i år også. jeg har ihvertfall krysset av stedene dere synes at jeg burde dra på et kart, og håper på å få med meg det meste av det. åå jeg gleder meg:)

 

(hvis dere har enda flere stockholm tips tar jeg gjerne i mot!)Til helgen drar jeg til stockholm - jeg bodde der da jeg var liten, og har vært der mange ganger etter det, men tidligere har jeg ikke hatt muligheten til å se meg rundt og finne fine butikker. Derfor lurer jeg på hvor jeg finner de beste butikkene? Hva heter de? Er det noe jeg absolutt må innom? Vintage?


 

 

/ dubai, februar 2012

 

fant noen bilder fra da familien var i dubai på vinterferie. gud, jeg elsker å reise.
nå skal jeg se litt på den svenske serien
solsidan og drikke te, før jeg skal øve litt mer til mattetentamen som er i morgen:) 
 

// 1. fine farger på en skapdør på et sted fyllt av berbersk historie, 2. dromedarbabyen madonna //

 

en god venn minnet meg på spillisten hans - close your eyes - dere som har spotify burde sjekke den ut, og jeg har også laget en spilliste som ligner litt på min andre, men den er litt "finere"; kos deg med den ved å trykke her 

 

 innenfor en port i travle marrakech ligger oasen yves saint laurent memorial garden; majorelle gardens. du står der i gaten, tuting, trafikk, mennesker som haster rundt om kring. betal femti dirham, eller omtrent 35 kr, og slippes inn i et av de fineste stedene jeg har sett. en fin gangvei med fargerike krukker langs gjerdene, gule, oransje, blå, omgitt av alle mulige planter på andre siden av gjerdet. fugler som kvitrer og lav småprat er de eneste lydene. gangstien går i en sirkel, og på midten av denne sirkelen ligger et stort knæsj blått hus. rett ved dette huset er det en til port, og innenfor denne porten er det en søt café med et appelsintre, søte pastellgrønne bord og stoler, og hvite blomster som klatrer oppover veggene. vi hadde kjørt i mange timer og var slitne da vi kom til majorelle gardens. det var så fint, avslappende, vakkert og beroligende der. hvis dere noen sinne drar til marrakech anbefaler jeg virkelig å ta en tur til stedet som tilhørte yves saint laurent. det er himmelsk, og mye mer verdt en 35 kr. et sted jeg gjerne kan dra tilbake til.

 


 

 

 

endelig hjemme etter en helt fantastisk tur! jeg har så sinnsykt mange bilder at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med dem, og jeg gleder meg til å få gått igjennom alle når jeg har tid. her har dere noen bilder fra taket til riaden hvor vi sov i marrakech. det var veldig, veldig fint der! nå skal jeg legge meg og sove i min egen, store, myke seng - det skal bli deilig det!


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012


KATEGORIER

· comments · everyday life · inspiration · instagram. · new in. · outfit · pictures · polyvore. · travel the world · uncatogorized · writing

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits