photo: hanna lauridsen
look who's featured on hannas photography blog again!
more pictures here 


photo: kaja dons, editing: me
music: the xx - crystalized (the neon lights remix)
jumper: american apparel 

- just some more pictures from yesterday -

1 the amazing xx 2 the xx - intro (long vrs) 4 the shins 5 the shins - simple song 6 the beautiful city, arendal

my bloglovin doesnt work, im trying to fix it, but until then, it wont update
you cand find my spotify here - if you take a look at the top of my blog, you find links to everything there

check out my latest playlist HERE

and; you are the best! i hope you have an amazing summer 

who is your favorite artist/what is your favorite song?

shorts sinnequanon shirt vintage bra bikbok bag asos furvest vintage shoes rizzo

hove was a.m.a.z.i.n.g
im totally going back next year, and then i am planning to be there the whole week 

 

 


ferdig med skriftlig eksamen! bare muntlig igjen nå, så er det sommerferie:) 

 

 

 

i går dro vi en gjeng ned til 'homan' og grillet og koste oss i solen. jeg elskerelskerelsker været for tiden - det er best! i dag har jeg fri pga det er eksamens periode, så dagen i dag skal også bli bra:) håper dere også koser dere i finværet!

 

 

 

 

fashion, inspiration, summernights, earl grey flora tea and the playlist Paris Blues

 

 

 

 

 

 

 

 

fine blomstrende trær. nydelig kopp med fisker på. behagelig hvit skjorte. grønne eple båter. snøhvit, merkelig katt. søte lam. E som lager smoothie til frokost. te. grilling med herlige jenter. fin musikk. sove lenge. våkne av solens varme. langhelg.
 

 

 

dro rett fra sandvika i går opp til min 'familie nr to' som bor på en gård, og jeg ble der til i dag. vi har spist så sinnsykt mye god mat, blandt annet manuelas cookies & cream blondies som var helt himmelsk! på gården har de jo dyr, og for bittelitt siden fikk den ene sauen tvillinger. det minste lammet ser du på bildene over - noe av det søteste jeg har sett! vil ha, vil ha!

 
 

nå har jeg kommet meg hjem etter en bra kveld og en koslig morgen med herlige jenter. det er så fint på gården vi var på - jeg tror det er ett av de kosligste stedene jeg vet om og jeg føler meg alltid så hjemme der. nå sitter jeg og drikker kaffe av en finfin mumikopp og slapper av. ha en fin søndag:)

 

 

 

 

 

 

 

 

// 1. noen små filmsnutter fra cafébesøk, 2. hannas fine notatbøker, 3. havet er fint og blått, 4. kaja var fin med hvite krage, 5. hannas fine hodepynt, 7/8. god og varmende te //


i går var det høst i april og jeg møtte herlige kaja, hanna og janniken på samson på egertorget. (der er det veldig fint). vi satt der og småpratet i en time, og kanskje litt til, før vi tuslet ned til bryggen for å ta båten ned til nesodden. hanna har et supersøtt hus på nesodden med vakker utsikt og stor hage. da vi kom tilbake til våte oslo, fant vi oss et lite bord på kaffebrenneriet, drakk te og småpratet enda litt mer. agnes obel sin musikk hørte jeg på i hele høst, så den gjør det ekstra høst-aktig nå. (dere burde sjekke ut de andre sangene hennes også).

 
Et lite hei fra Marokko! Her har dere noen få bilder jeg har tatt med mobilen - det er helt sinnsykt fint her, og jeg har en del bilder jeg gleder meg til å vise dere! I dag drar vi til Marrakech

Puss och kram

 

 

 

 

 

 

  

 


(nancy sinatra - sugar town) 

 

menneskefyllt oslo. sukkerspinn flyvende i luften. blomster. blomster. blomster. bygninger med fine farger. kaffe med en venninne. å våkne opp fordi man bader i varmt solskinn. t-bane. en jente med fine blomster i håret. samme jente med fin stil. ferie. helg. the hunger games. blåbær i haugevis. bringebær. earth hour. levende lys overalt i huset. te. natten.

 

(hvis noen vet hvem jenta på de to nederste

bildene er, vil du fortelle meg?)

 

 

 

(laleh - han tuggar kex)

 

var i en søt, liten blomsterbutikk med kjære mamma i dag. spesielt etter at jeg leste boken 'blomstenes hemmelige språk har jeg blitt så glad i blomster. de er så fine og de bare skriker vår. kanskje det er i en blomsterbutikk jeg ender opp i?


Moon. Star.

 

Blueberries.

 

tentamens uke. fin blå himmel om kveldene. blåbær. sol. månen som titter ned på meg gjennom vinduet når jeg sover. skrivemaskin som lager masse lyd. the hunger games lesing. blomster - lilla, gule og blå. latter. planer. ferie. nedtelling. fine teposer med blomster inni. nye venner. gamle venner. lukkerlyd. søvn. søvn. søvn. 

 


(postgirobygget - luftmadrass) 

 

hadde bokmål tentamen som gikk helt fint (håper jeg). en søt lillebror med ørebetennelse. en deilig, løs, fin og hvit t-skjorte. sol. fin musikk. jeg tror nesten ikke mine egne øyne, men på termometeret står de fine tallene 20.7 ºC i MARS

- nå skal jeg sette meg ut med min grønne te som har en nydelig rosa farge og bare nyte solen.

 

herlige sommer, som jeg har ventet på deg!

  

 

  

litt flere bilder fra i går - hanna er så fin!

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 i dag har jeg trasket gatelangs i oslos fine gater. hanna og jeg spiste frokost i slottsparken, omgitt av nydelige, lilla vårblomster. deretter møtte vi blandt annet søte kaja og marie. vi vasset i akerselva, tok litt bilder her og der, nøt solen og snakket om stort og smått.

 

jeg elsker våren, og i dag har vært helt super!

 


 

 


sol. denim. solbriller.

 

(pictures: mine, music: quadron - pressure)
 

my weekend: the hunger games, tea, coffee, me, @ norefjell

 Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012


KATEGORIER

· comments · everyday life · inspiration · instagram. · new in. · outfit · pictures · polyvore. · travel the world · uncatogorized · writing

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits