ferdig med skriftlig eksamen! bare muntlig igjen nå, så er det sommerferie:) 

 

/ skirt bikbok / swimsuit weekday / shirt acne /I helgen har jeg egentlig vært i nærheten av mac'en så lite som mulig, og i dag har jeg slitt med at den har blitt full som resultat av alle bildene mine - jeg holder på å overføre til harddisk, sånn at det er plass til litt nye bilder:)
Samtidig er denne uken siste innspurt når det gjelder tiendeklasse, på torsdag har jeg engelskeksamen og på fredag settes standpunkt - men jeg vil komme sterkere tilbake allerede i morgen (onsdag).
Andre ting er at jeg vil fokusere mer på mote, samtidig som foto-delen ikke forsvinner helt.
Flere har etterspurt innlegg om rommet mitt, noe som ikke er rart, siden eg har sagt at det kommer snart. Dessverre må dere vente litt til, siden jeg skal gjøre om litt. Forhåpentligvis får jeg gjort det til helgen, og da skal dere få se! (men jeg vil ikke love noe)

Jeg setter forresten veldig stor pris på all respons jeg får - dere er de beste! Tusen, tusen takk:)

Vi snakkes i morgen, god natt


/ dress gina tricot / sunglasses urban outfitters /

 

 

_vogue uk may 2012

 

 

/ dress vila / thermal cup mols / books tove janson - sommerboken, tatiana de rosnay - huset du elsket /

/ cardigan inwear / shorts sinequanon /

 

 

 

 

i går dro vi en gjeng ned til 'homan' og grillet og koste oss i solen. jeg elskerelskerelsker været for tiden - det er best! i dag har jeg fri pga det er eksamens periode, så dagen i dag skal også bli bra:) håper dere også koser dere i finværet!

 

 

 

camilla: "tenkte bare å si at på grunn av deg så har jeg oppdaget Daughter. i morgen skal jeg på audition til norske talenter, og synge/spille Youth. jeg er kjempenervøs, men jeg ville likevel si tusen takk."


daughter sine sanger er så fine:) jeg krysser fingrer og tær for deg, lykkelykkelykke til!

 


 

idag har jeg vært med fine jenter og spist is og popcorn og drukket kaffe. resten av trinnet har eksamen denne uken, men vi har ikke før neste uke, så vi har egentlig ikke så veldig mye vi skulle ha gjort når det gjelder skole denne uken - noe som egentlig passer ganske så bra med det fine været!

 

 
igår dro jeg til byen og møtte hanna. vi tuslet litt rundt der, før vi dro hjem til meg og bakte kake og drakk te av fine kopper. i dag ble jeg vekket litt etter 12, og etter det har jeg egentlig bare slappet av litt i solen og hørt på musikk og ikke gjort noen ting produktivt. egentlig ganske så greit. tidligere i dag fant søsteren min en pose med masse mangosteen på trappen utenfor døren. noen vi kjenner som bor i thailand for tiden var hjemme en tur pga jobb, og hadde med det til oss, fant vi ut. det er så friskt og godt, og gjør at jeg lengter tilbake til late dager på vinterferie i fine thailand.

 

spotify playlists: paris blues / zero (the start of a new one)

_privat

nå skal jeg bare ordne meg, så tar jeg turen inn til byen for å møte kjære hanna!

 

 / bunad norland / dipdye shorts gina tricot / dress gina tricot /

 

gratulerer med dagen som var i går! håper alle hadde en super dag - det hadde ihvertfall jeg:) jeg driver smått og forsiktig og oppdaterer garderoben min litt, og over ser dere noen jeg fant på gina tricot. været er så fint i dag, det gjør meg så glad - ha en finfin langhelg!

_instagram: straumfors

 

jeg vet ikke hvorfor, men jeg er så sliten. sliten, sliten, sliten. i går hadde jeg så vondt i hodet som jeg aldri, aldri har hatt før. jeg sov bort både i dag og i går. nå skal det jo sies at jeg sover for lite om nettene, men jeg har likevel ikke pleid å sovne om dagen. bare i morgen blir ferdig, så har jeg fri en stund, og da skal jeg få gjort det jeg har sagt at jeg skal gjøre, og det jeg har lyst til å gjøre - blandt annet å vise dere rommet mitt og ha et gjesteinnlegg på en finfin blogg. så er det eksamen i engelsk, før en liten pause, deretter muntlig eksamen, og så er jeg fri lenge, lenge. det skal bli fint det. 

Kan du ta bilder/lage video av rommet ditt? haha, ja, jeg skal få gjort det så fort som mulig! er bare en del på skolen nå

Er du flink på skolen? Hva pleier du å få på prøver og slikt? jeg får som oftest 4 eller 5, så får folk dømme selv hva som er bra eller ikke:)

Hvor handler du klær? det varierer, weekday, monki, h&m, zara er noen

Bruker du sminke hver dag? på skolen bruker jeg som oftest litt sminke, men ikke alltid

Hvilket kamera og linse bruker du? jeg har kameraet canon eos 5d mark II og fikk for litt siden canon 50mm f/1.4

Hvilken skole går du på og hvor skal du begynne? jeg går på ramstad og har søkt på nadderud og sandvika

Hvor er cardiganen din fra? den beige cardiganen var lånt, men den er fra h&m

Hvor er hodeskalle ringen/armbåndet fra? gina tricot

Jeg lurer bare på om du kunne lage et innleg om hvilke blogger du leser eller hvor du får inspirasjon fra? det skal jeg gjøre!

Hvor redigerer du bildene dine? bruker du mac redigeringen? jeg bruker ikke iphoto, nei, men aperture som også er for mac. aperture koster derimot litt.

Jeg bare lurer på hvor mange px du laster opp bildene i? 800 eller 900? designet mitt er laget for bilder i størrelsen 800px, så det er det jeg laster opp i

Hvilket kamera bruker du? og hvilke innstillinger på kameraet? Hvor og hvordan redigerer du bildene dine? canon eos 5d mark II, og jeg bruker manuell så innstillingene varierer fra bilde til bilde, det samme med redigering. jeg redigerer i aperture.

Er aperture et bra redigeringsprogramm? ja, jeg synes det. den eneste haken er at det kan gjøre macen litt treg når du bruker det, og det er langt i fra det samme som photoshop. derimot er aperture mye, mye billigere.

Hvor høy er du? 169.5cm

Mac eller pc? jeg har mac:)

Kan du vise sminken din eller ha sminkevideo noen gang? ja, kan sikkert vise sminken min en gang

Hva bruker du som sminke? pudder, solpudder, øyenbrynsblyant, eyeliner og/eller mascara 

Er det noen du liker nå eller noen du holder på med / er sammen med? nei, det er det ikke

Hvor får du ALL inspirasjonen din fra? får inspirasjon fra det meste egentlig, mennesker og ting rundt meg osv

Føler du deg alene noen gonger? ja, jeg føler meg alene i blandt

Hvordan vil du si at du er som person? en ting jeg ikke klarer, er å beskrive meg selv

 

resten av svarene kommer senere/i egne innlegg

 

 

the tiny raindrop slowly crosses the window. her finger follows it on the other side of the glass. she can not touch it. she can not reach it. the airplane starts to move. faster, faster. the raindrops are no longer raindrops. they are just stripes of water. up from the ground, the airplane goes. away from the surface of earth. she has been afraid of this. she has held her feet on the ground. but now, when she looks out of the window, down at the houses and all the trees that are just getting smaller and smaller, when the flight breakes through the clouds, she feels nothing but free. she is free.


 

lykke li - let it fall

 

 

home again. i dont want to be home, i just want to go back to the city in my heart. i only had 4-5 hours in the center of stockholm, but its better than nothing. one day, ill go to stockholm and use all the time i want. i will go to see everything i want to see, and do everything i want to do. i love stockholm. i belong to stockholm.ps: etterpå skal jeg svare på noen kommentarer i et eget innlegg - så hvis det er noe dere lurer på, har dere muligheten til å spørre nå:)

EDIT: svar kommer i morgen, så bare spør i vei 

 

 lykke li - i know places. jeg har én dag i kjære stockholm. det er så mye jeg vil se, så mye jeg vil gjøre. skulle ønske jeg hadde tid til å tusle rundt i fine smågater og oppdage byen i mitt hjerte på egen hånd. men men, en dag er bedre enn ingenting, og jeg håper på å dra en tur senere i år også. jeg har ihvertfall krysset av stedene dere synes at jeg burde dra på et kart, og håper på å få med meg det meste av det. åå jeg gleder meg:)

 

(hvis dere har enda flere stockholm tips tar jeg gjerne i mot!)

 

 

/ shirt bikbok / rings gina tricot & glitter /

 

jeg er herved heldig eier av 50mm f/1.4 - et lyspunkt innimellom alle innleveringer og presentasjoner! i dag sov jeg litt lengre enn jeg burde, og slang bare på meg en hvit enkel kjole, min deilige skjorte og noen tynne strømpebukser. det er noe av det deiligste jeg har hatt på meg på lenge:) Til helgen drar jeg til stockholm - jeg bodde der da jeg var liten, og har vært der mange ganger etter det, men tidligere har jeg ikke hatt muligheten til å se meg rundt og finne fine butikker. Derfor lurer jeg på hvor jeg finner de beste butikkene? Hva heter de? Er det noe jeg absolutt må innom? Vintage?


"I like drinking coffee alone and reading alone. I like riding the bus alone and walking home alone. It gives me time to think and set my mind free. I like eating alone and listening to music alone. But when I see a mother with her child, a girl with her lover, or a friend laughing with their best friend, I realize that even though I like being alone, I don't fancy being lonely. The sky is beautiful, but the people are sad. I just need someone who won't run away."

pictures by me / writing by unknown (found on tumblr)

 

 

 

 

ring gina tricot / (the shoes are hanna's, and i think they are from nelly)

 

i dag var jeg i byen allerede klokken ni for å spise frokost med hanna og kaja på united bakeries på vinderen. de er så fine jenter, og det er alltid like herlig å være med dem! united bakeries på vinderen er forresten den fineste av united bakeries'ene jeg har vært på - anbefaler virkelig en tur dit:)

 

/ i went to the city early this morning to eat breakfast with kaja and hanna - they are such lovely girls!

 

 

 

 

fashion, inspiration, summernights, earl grey flora tea and the playlist Paris Blues

 

 

 

 

 

 

/zara woman lookbook april'12

 

/ dress vila / top h&m / clutch  / hand jewelery & ring gina tricot / pictures_hanna lauridsen

 

my outfit from yesterday night. i love, love, love silver/metallic and white, as you may see. (and my littlefinger decided to disappear behind the clutch at the last picture)


/ dress filippa K / music nouvelle vague - dance with me

 

i dag er jeg syk og tusler rundt i min storesøsters fine og deilige kjole fra filippa K. den har så fine grønne, turkise og blå farger og passer perfekt til solen som titter frem! i går kveld dro jeg inn til oslo for å dra på vixen lansering med hanna, guro og benedicte, noe som var kjempekoslig. marie nord, dama bak modette og dagens outfit, hadde en helt himmelsk kjole - hvis du follower meg på instagram kan du se den der! mitt outfit fra i går kommer senere i dag :-)

 

 
/ instagram_straumfors

 

hei mai. gi meg sommer. gi meg sol. gi meg varme. gi meg late dager på terrassen med jordbær i vann. gi meg late dager med gode venner. gi meg fine sommerkvelder. gi meg masse god grillmat. gi meg fin musikk. gi meg inspirasjon. gi meg fine klær. gi meg fine sommersko. gi meg is på pinne. gi meg årets første norske bad. gi meg smoothies. gi meg softis på akerbrygge. gi meg picnik i parken. gi meg gode minner. gi meg det lange, lange håret mitt igjen. gi meg fine overraskelser. gi meg små gleder. gi meg en fin bysykkel. gi meg blomster. gi meg syriner på alle trærne. gi meg varme netter. gi meg båtturer. gi meg, gi meg,  gi meg....... og aller sist, vær så snill og oppfyll det jeg ønsker meg aller, aller mest i hele verden akkurat nå. vær så, vær så, vær så snill<3

 

 


// shorts diy vintage // 


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012


KATEGORIER

· comments · everyday life · inspiration · instagram. · new bougths. · outfit · pictures · travel the world · uncatogorized · writing

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits