/ vogue uk may 2012

1. favoritjacka? den grå lammeskinns pelskåpen min fra zara (som desverre må fikses litt på nå, før jeg kan fortsette å bruke den)

2. analogt eller digitalt? jeg elskerelskerelsker analogt, men har desverre ikke noe analogt kamera som funker...

3. favoritdjur? jeg har en hund som betyr sinnsykt mye for meg, men jeg tror nesten jeg må si katt, siden de er så sære og fine, og jeg elsker dem haha.

4. bästa tiden på dygnet? selv om jeg kan sitte oppe store deler av natten, blir det morningen. det beste er når det er helt stille i huset og du sitter alene og spiser en supergod frokost, eller når du ligger og drar deg i sengen.

5. svartvitt eller färg? svarthvitt svarthvitt svarthvitt svarthvitt svarthvitt.

6. bästa affären? utenom highend merker: weekday og zara

7.favoritband/artist? the kooks/john mayer, tror jeg at jeg må si

8. bästa barndomsminnet. klarer ikke velge...

9. favoritblogg? oh... vanskelig. vanillascented, angelica blick, iromie stephanie, the parallel style og blogger som littlegreyfox er blogger jeg liker veldig, veldig, veldig godt

10. framtidsdrömmar? jeg har to ting jeg har veldig lyst til i løpet av mitt liv, og det er å bo i en koslig, hvit leilighet sammen med en katt i stockholm, og å jobbe innenfor mote/fotografi.

11. favorit i garderoben? den grå lammeskinns pelskåpen og den hvite smiwsuiten min fra weekday

 

svar på stina sitt innlegg som du finner her(sjekk ut bloggen hennes, jeg elsker den).


 

 

 

 

 

 

 

fine blomstrende trær. nydelig kopp med fisker på. behagelig hvit skjorte. grønne eple båter. snøhvit, merkelig katt. søte lam. E som lager smoothie til frokost. te. grilling med herlige jenter. fin musikk. sove lenge. våkne av solens varme. langhelg.
 

 

 

dro rett fra sandvika i går opp til min 'familie nr to' som bor på en gård, og jeg ble der til i dag. vi har spist så sinnsykt mye god mat, blandt annet manuelas cookies & cream blondies som var helt himmelsk! på gården har de jo dyr, og for bittelitt siden fikk den ene sauen tvillinger. det minste lammet ser du på bildene over - noe av det søteste jeg har sett! vil ha, vil ha!

 
   

 

   

 

da jeg gikk inn i klasserommet i dag fikk jeg den fine beskjeden om at vi bare skulle ha skole til kvart over elleve. dermed har jeg hatt tid til blandt annet å kose meg på cafe, før jeg nå drar opp til en av mine beste veninner. bildene er fra instagram, hvor jeg heter siristra - follow meg, hvis du er snill og grei:) 

// shirt bikbok // lillebror: eh siri? hva skal jeg gjøre med alle disse blomstene? //

 

jeg tror det startet med en hvit bluse i 6. eller 7. klasse. jeg var så sinnsykt glad i den. den var så finfin! så jeg kjøpte enda en bluse som lignet litt, men samtidig var annerledes. etter det har jeg hatt en del hvite bluser og skjorter. jeg telte hva jeg fant i klesskapet mitt. syv stykker. noen er nesten helt like. andre skiller seg ut. hvite bluser og skjorter er så og si de eneste skjortene og blusene jeg har, og jeg har egentlig blitt litt lei av dem i det siste.

men i går fant jeg altså denne her på bikbok. idag ble den min. jeg tenkte til meg selv: du er en hvitskjortemisbruker siri. 
whatever, den er jo så fin. og den er jo så myk. og den er jo så deilig! 

 

(ps. er det noe dere lurer på om meg? isåfall; spør i vei)

    
// denimjacket // jeans h&m // blouse zara // bag zara // instagram_siristra

 

gratulerer så supermyemassemasse til storesøster og årets beste russebuss med prisen årets stabekkbuss

- STOMP OUT LOUD!

 

(ps. jeg liker denim on denim)

 

 

/ dubai, februar 2012

 

fant noen bilder fra da familien var i dubai på vinterferie. gud, jeg elsker å reise.
nå skal jeg se litt på den svenske serien
solsidan og drikke te, før jeg skal øve litt mer til mattetentamen som er i morgen:) 
alle de fine kommentarene deres gjør meg så sinnsykt glad! tusen, tusen hjertelig takk! her er svar på forskjellige spørsmål på forskjellige innlegg:


hva slags kamera bruker du? jeg bruker canon eos 5d mark ii

redigerer du bildene? hvor isåfall? jeg redigerer de i aperture

may i ask how you get that 'hazy' effect? is it edited? yes, it is edited with Aperture. just play with the shadows in curves adjustments:)

har du laget bloggdesignet selv? nei, og dessverre husker jeg ikke hvor det kommer fra. fant det for lenge siden da jeg startet å lure på om jeg skulle begynne å blogge.

jeg redigerer også bildene mine i aperture. kunne du laget en redigeringsvideo en gang? haha, dessverre så kan jeg ikke det siden jeg bare leker meg frem til jeg blir så fornøyd som jeg klarer å bli. men jeg bruker så og si bare curves.

har du tumblr? ja, lillacism og comme-les-filles

underbar video! och jag måste bara fråga, vad heter låten? (hoppas att du forstår min svenska hehe) tack så mycket! låten heter brother sparrow, och det är agnes obel som sjunger. jaja, jag forsår din svenska. in fact så föddes jag i stockholm och bodde där tills jag var tre:) (og ja, til dere fra danmark, jeg skjønner dansk også)

hvor er den tynneste ringen fra? den er fra glitter.

hvor er håndsmykket fra? det er fra gina tricot.

hvor lager du gif'et?:) GIFQuickMaker

vet du hvor hanna har kjøpt de bøkene? hun kjøpte de på et moderne museum i københavn, men jeg tror de finnes på butikken "ting", som du bl.a. finner bak stortinget

hvor er pelsjakken fra? zara.

den spillisten er det eneste jeg har hørt på de siste tre dagene! jeg er frelst av din gode musikksmak. gi oss mer:) jeg ser på musikk som noe veldig personlig, ihvertfall er det det for meg, så dette gjorde meg veldig glad! du finner en del av spillistene mine her, og de spillistene jeg hører på for tiden er parallelzine. (random mix) og twinnings and other types of tea, last.fm brukeren min finner dere her. holder også på med en spilliste, jeg må bare bli fornøyd:)

 


 

til slutt må jeg si tusen, tusen takk til snille, snille maja fra fotogeniquee: 

 

jag ville också bara säga att jag har tipsat om din blogg idag och ifall du vill kan du läsa inlägget här:
http://fotogeniquee.blogg.se/2012/april/flleursbloggno-siri.html
 


maja og petronella, jentene bak fotogeniquee, er så veldig flinke - jeg forelsket meg i bloggen deres med en gang, og etter det har jeg vært fast leser. det at de anbefalte bloggen min gjorde meg veldig, veldig glad. dere burde virkelig sjekke ut bloggen deres! tack så mycket maja:)

 

(takket være maja har jeg faktisk over 400 lesere i dag - woho!)

 

 

 

 

nå har jeg kommet meg hjem etter en bra kveld og en koslig morgen med herlige jenter. det er så fint på gården vi var på - jeg tror det er ett av de kosligste stedene jeg vet om og jeg føler meg alltid så hjemme der. nå sitter jeg og drikker kaffe av en finfin mumikopp og slapper av. ha en fin søndag:)

 

 


// shorts sinequanon // blouse zara // rings gina tricot & glitter // music jamie woon - shoulda

 

jeg elsker minimalisme. det er så rent, enkelt og fint. akkurat nå koser jeg meg med en kopp kaffe, denne tumblren (som er en av de beste jeg vet om) og denne spillisten. i kveld skal jeg feire en av mine beste veninner, noe jeg tror blir superkoslig.


(min tumblr finner du her)

 

 

 

gikk helt svart kledd i dag for første gang på kjempekjempe lenge. det føltes bra. jeg elsker snittet på kjolen min fra bikbok. ingen øyensminke og kun litt hudsminke føles fint og fresht ut. det er høstlig ute, det er litt merkelig med høst på våren, men det er koslig. til en forandring så hadde jeg litt ekstra tid i dag, så jeg tok en tur til sandvika og fikk med meg noen skatter hjem fra gina tricot og glitter. nå skal jeg høre på fin musikk, drikke te og skrive fint på fransk. (jeg setter forresten veldig stor pris på kommentarene deres - dere er fine og søte og gjør meg glad - tusentakk)

 

// 1. fine farger på en skapdør på et sted fyllt av berbersk historie, 2. dromedarbabyen madonna //

 

en god venn minnet meg på spillisten hans - close your eyes - dere som har spotify burde sjekke den ut, og jeg har også laget en spilliste som ligner litt på min andre, men den er litt "finere"; kos deg med den ved å trykke her 

 

 

 

 

 

 

 

// 1. noen små filmsnutter fra cafébesøk, 2. hannas fine notatbøker, 3. havet er fint og blått, 4. kaja var fin med hvite krage, 5. hannas fine hodepynt, 7/8. god og varmende te //


i går var det høst i april og jeg møtte herlige kaja, hanna og janniken på samson på egertorget. (der er det veldig fint). vi satt der og småpratet i en time, og kanskje litt til, før vi tuslet ned til bryggen for å ta båten ned til nesodden. hanna har et supersøtt hus på nesodden med vakker utsikt og stor hage. da vi kom tilbake til våte oslo, fant vi oss et lite bord på kaffebrenneriet, drakk te og småpratet enda litt mer. agnes obel sin musikk hørte jeg på i hele høst, så den gjør det ekstra høst-aktig nå. (dere burde sjekke ut de andre sangene hennes også).

 


 

 


// body/swimsuit weekday // shorts sinéquanon // music the kooks - naive

 // shorts cheap monday // music santogold - i'm a lady

 

sidemålstentamen som gikk overraskende bra, (håper jeg). deilig, fin shorts fra cheap monday. jordbær dyppet i smeltet sjokolade med bettan. en av mine yndlingssanger for tiden; im a lady. solen tittet også frem i dag. her er en spilliste hvis dere vil se - den er ikke helt ferdig, og akkurat nå er det mye rart der, men det er ihvertfall det jeg hører på for tiden. andre spillister kan dere finne her.*

 

*(spotify)

  


(massive attack - paradise circus)

 

 


(memoryhouse - to the lighthouse (millionyoung remix))

 

 


(kings of leon - closer (presets remix))

 

 


(lexicondon - december sunset)

 

 


(we plants are happy plants - rise and fall (peace breaks out version)) 

 

_tumblr_lillacism

 

lillacism er min fashion/inspiration tumblr - hope you like it

 


 

 

 innenfor en port i travle marrakech ligger oasen yves saint laurent memorial garden; majorelle gardens. du står der i gaten, tuting, trafikk, mennesker som haster rundt om kring. betal femti dirham, eller omtrent 35 kr, og slippes inn i et av de fineste stedene jeg har sett. en fin gangvei med fargerike krukker langs gjerdene, gule, oransje, blå, omgitt av alle mulige planter på andre siden av gjerdet. fugler som kvitrer og lav småprat er de eneste lydene. gangstien går i en sirkel, og på midten av denne sirkelen ligger et stort knæsj blått hus. rett ved dette huset er det en til port, og innenfor denne porten er det en søt café med et appelsintre, søte pastellgrønne bord og stoler, og hvite blomster som klatrer oppover veggene. vi hadde kjørt i mange timer og var slitne da vi kom til majorelle gardens. det var så fint, avslappende, vakkert og beroligende der. hvis dere noen sinne drar til marrakech anbefaler jeg virkelig å ta en tur til stedet som tilhørte yves saint laurent. det er himmelsk, og mye mer verdt en 35 kr. et sted jeg gjerne kan dra tilbake til.

 


 

 

// jeans acne // tshirt zara // scarf (my sisters) // music santogold - L.E.S. artistes

 

skolehelvete som norsklæreren min advarte oss mot før påske har nå startet, i tillegg er jeg ganske så sliten utenom det. skolehelvete + sliten er ingen fin kombinasjon, men man overlever med deilige klær, musikk og andre fine ting. nå har jeg dratt på meg min fineste og mykeste genser fra hunkydory og drikker te - ha en fin onsdags kveld!

 


 

 


// jeans acne // body/swimsuit weekday // musikk: james blake - cmyk

 

første skoledag etter ferien. det verste var vel egentlig å stå opp, ellers har det vært en ganske så bra dag. bettina, nora, vilde og jeg gikk i småregnet ned til GUSTO på nedre høvik. der satt vi og snakket litt og koste oss i varmen. etter hvert dro vilde, og kristine og hedda kom. jeg hadde det i hvertfall veldig hyggelig - kaffe, småprat og latter med noen superherlige jenter som jeg håper å se mer til! 

 

(bilder fra morocco kommer snart)


 

 

 

endelig hjemme etter en helt fantastisk tur! jeg har så sinnsykt mange bilder at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med dem, og jeg gleder meg til å få gått igjennom alle når jeg har tid. her har dere noen bilder fra taket til riaden hvor vi sov i marrakech. det var veldig, veldig fint der! nå skal jeg legge meg og sove i min egen, store, myke seng - det skal bli deilig det!Et lite hei fra Marokko! Her har dere noen få bilder jeg har tatt med mobilen - det er helt sinnsykt fint her, og jeg har en del bilder jeg gleder meg til å vise dere! I dag drar vi til Marrakech

Puss och kram

 

 

 

 


(meg i dag // søtt og sant sitat jeg fant på tumblr // chrisophe mae - mon paradis // en fin badedrakt fra zara // meg i går (siristra på instagram)

 

imorgen drar jeg til marokko, hvor jeg blir til mandag. noe som gjør at jeg ikke får skrevet noe her. men - vi skal kjøre i en jeep rundt i marokko og se det meste man burde se der, så når jeg kommer hjem skal dere få se masse bilder! marokko har jo en helt annen kultur enn det vi har, så det blir spennende! jeg gleder meg veldig veldig til å se det, fargene og markeder!

hvis det dukker opp noe internett i løpet av dagene jeg er der nede, kommer jeg til å poste på intstagram, så hvis du har iphone, follow meg på instagram: siristra

 

ha en super påske! 
svar på spørsmål 1: skinnjakken min er fra zara. den ble kjøpt for noen år siden, men de har noen kule skinnjakker der nå også:)

svar på spørsmål 2: jeg redigerer bildene mine i aperture

svar på spørsmål 3: ja, jeg skal vise dere rommet mitt. hvis jeg ikke fåt gjort det i dag, skal jeg få gjort det etter påske:) 

 

er det noe dere vil jeg skal skrive om? er det noe dere lurer på? er det noe dere vil si?

 

 

 

 

// cardigan bikbok // dress vila // shoes h&m // headpiece accsessorize //

 

 

 

new boughts // swimsuit weekday // trousers weekday // shoes h&m // book fugl føniks av suzanne collins //jeg liker bringebær. jeg liker hvordan de på en måte smelter på tungen når man presser de opp mot ganen. jeg liker smaken av saften. bringebær smaker sommer. smaken av bringebær vekker gamle minner fra da man var liten og løp rundt i hagen og plukket bær fra buskene. min gamle nabo hadde masse bringebær i hagen, mye mer enn oss. vi pleide å plukke massevis av bærene og ta de med til moren hennes. deretter lagde vi masse godt. det jeg husker best er hjemmelaget bringebærsaftis. vi sugde alltid ut all bringebær saften først så det bare var en smakløs is igjen

 

(ps. hvis du vil ha en namnam te; pukka lemongrass&ginger)


 

 

 

 

 

 


(thao & mirah - teeth)

 

// cardigan DIY (monki) // dress  vila // shoes vagabond // white cardigan pull&bear //

 

 

 

 

 


(musikk: laleh - hide away)

 

søndag. slapp av. ikke stress. gjør akkurat det DU vil. gjør noe du liker. jeg har fått låne en symaskin som bor i en fin koffert. når husets symaskin streiker er det ganske så greit å ha snille bekjente. med den lånte symaskinen som bor i en fin koffert forvandlet jeg en strikkekjole fra monki om til en cardigan. den har støvet ned i skapet mitt - og nå kan jeg endelig bruke den! (dere får se resultatet i morgen*)


jeg liker søndager. å bare slappe av en gang i blandt er fint. søndager er fint. å drikke superdeilig te fra pukka. å tusle rundt i deilige klær. spise masse masse bær. ligge lenge i sengen om morningen. å få masse inspirasjon. spise is. ja, bare slappe av..

 

Hva har dere gjort denne fine søndagen?

 

*(som sikkert en del av dere også har merket har blogg.no problemer,
men vi får bare håpe at alt fikses! hvis det skulle kræsje igjen vet jeg ikke når
jeg kommer meg inn på bloggen igjen. jeg drar på ferie på onsdag og blir
borte til mandag. så på mandag/tirdag om en uke kommer det ihvertfall lyd fra meg!) 


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012


KATEGORIER

· comments · everyday life · inspiration · instagram. · new bougths. · outfit · pictures · travel the world · uncatogorized · writing

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits