must haves for a summer in the sun:

FACE THE DAY - this summer i go for the natural look, with nearly nothing on my skin. for me, face the day, is perfect. it is a tinted moisturizer with spf 15, aloe vera and vitamin a - super for sunkissed skin.

BIKINI - for me, a black, simple bikini is a must. it fits every skintone, and looks so good! mine is from cheap monday.

SUNGLASSES - (obviously) find some perfect sunglasses for you, to wear when you are reading in the sun or walking in the shopping streets or just hide behind them when you feel for itthe xx - vcr

på torsdag er jeg ferdig med grunnskolen. fire dager igjen. hele meg roper halleluja
hove med lana og the xx skal bli så bra - faktisk så skal hele ferien bli fantastisk! 

 

 

1. hanna var fin med nye solbriller og røde lepper
2. kaja og hanna var fine med høye heler
3. martine med fint nytt skjørt 

  

 

her er litt bilder fra rommet mitt. har smått begynt å gjøre om litt, skal gjøre om litt mer, men ja, her har dere ihvertfall litt av det :)

/ tshirt monki /

 

på fredag hadde vi ikke skole så jeg tuslet rundt i min comfy tskjorte, jeans og hadde en kaffekopp i hånden. vi fikk en spontan ide om kjøpe ballonger, så det gjorde vi, bandt dem i en tråd, og sto i vannkanten og fikk de til å fly - jeg har faktisk ikke hatt det så gøy for så lite på lenge haha. (og jeg gleder meg bare mer og mer til sommer! bare 18 dager igjen nå) 

 

 
igår dro jeg til byen og møtte hanna. vi tuslet litt rundt der, før vi dro hjem til meg og bakte kake og drakk te av fine kopper. i dag ble jeg vekket litt etter 12, og etter det har jeg egentlig bare slappet av litt i solen og hørt på musikk og ikke gjort noen ting produktivt. egentlig ganske så greit. tidligere i dag fant søsteren min en pose med masse mangosteen på trappen utenfor døren. noen vi kjenner som bor i thailand for tiden var hjemme en tur pga jobb, og hadde med det til oss, fant vi ut. det er så friskt og godt, og gjør at jeg lengter tilbake til late dager på vinterferie i fine thailand.

 

spotify playlists: paris blues / zero (the start of a new one)

_privat

nå skal jeg bare ordne meg, så tar jeg turen inn til byen for å møte kjære hanna!

 

 

 

 

ring gina tricot / (the shoes are hanna's, and i think they are from nelly)

 

i dag var jeg i byen allerede klokken ni for å spise frokost med hanna og kaja på united bakeries på vinderen. de er så fine jenter, og det er alltid like herlig å være med dem! united bakeries på vinderen er forresten den fineste av united bakeries'ene jeg har vært på - anbefaler virkelig en tur dit:)

 

/ i went to the city early this morning to eat breakfast with kaja and hanna - they are such lovely girls!


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012


KATEGORIER

· comments · everyday life · inspiration · instagram. · new in. · outfit · pictures · polyvore. · travel the world · uncatogorized · writing

LINKERDESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits